BIZALMI SZAKMABANK
                         
                                      Bizalmas interjúk bizalmi emberekkel


Magazinunk olyan, mint olvasói, a menyasszonyok. Szeret szépen felöltözni és emlékezetesen csinos lenni a Nagy Napon. Az arák erre úgy készülnek, hogy frizurát csináltatnak, kisminkeltetik az arcukat, esküvői ruhába öltöznek, esetleg még fátyolt is tesznek a fejükre. Az Esküvői Kirakat számára az a Nagy Nap, amikor "kirakatba" vagyis a menyasszonyok szeme elé kerül. Hiszen őket akarja sok-sok értékes tanáccsal és trükkel segíteni a készülődésben. Vagyis addig, amíg a jegygyűrű fel nem kerül az ujjakra. Minden kedves jegyespárnak életre szóló boldogságot kívánunk!    

E-e-e-z Igen!

 
Ahol a ruhák nem rabok

    „Csendes, családi esküvő volt a miénk” – kezdi stílusosan a visszaemlékezést Kassay Szilvia, az Igen Szalon tulajdonosa. „Nem akartunk nagy felhajtást. Egyszerűen bementünk egy szalonba, kiválasztottam a legegyszerűbb ruhát, és azzal elégedett is voltam. Csak az anyukám rábeszélésére kerestünk valamivel díszesebbet, de két-három ruhánál így sem próbáltam fel többet. Ezért is mosolygunk sokszor a munkatársaimmal, amikor egy menyasszony meséli, hogy milyen nagyszabású lesz az esküvője, és öt-hat hónapig szervezik.”

 

Register to read more...

Álomesküvő egy őszi napon


Álomesküvő egy őszi napon

 

    A számítógép monitorján még az esküvői fotó a háttérkép, és akik boldogan láthatók rajta, épp a köszönőlapokat írják. Holcsik Erzsébet és Láng András szeptember 3-án, Pécsett  esküdött örök hűséget egymásnak A nagy nap minden percét élvezték, és nem utolsósorban megélték, a jó szervezésnek köszönhetően, mivel nem zsúfolták egy napra a fotózást és az esküvőt.

 

 

Register to read more...

Dubaiban is ámultak a gyűrűiken


Az ékszer lesz a legtöbbet hordott „ruhánk”

      Mikor megismerkedtem Nagy Dániel és felesége, Orsi, vagyis a Spendlor cég munkáival, úgy éreztem,  mintha az lenne a céljuk, hogy "kényeztessék" a finom női és az erős férfi ujjakat. Igen ám, de a lábakat lehet például pamut zoknival vagy kényelmes cipővel, otthon puha papuccsal kényeztetni, de egy ujjat mivel és hogyan? Talán egy kemény arany gyűrűvel? El tudom képzelni, hogy igen. A kényeztetés állhat ugyanis az örökké szép megjelenésből, amire, ha bármikor ránéz a tulajdonosa, kellemes érzések töltik el... 

 

 

Register to read more...

Ismerje meg a párját tudományosan!


Postatiszta bélyeg a személyiségünk

  Senki sem menekülhet el saját személyisége elől, ezzel még csak ne is kísérletezzünk – állítja Ole Hallesby norvég professzor. Kétségtelen, hogy a temperamentum sajátos bélyeget süt az emberre, amely a bölcsőtől a sírig elkíséri. Ám nem mindegy, hogy teherként cipeljük-e, vagy ajándéknak és kiaknázandó lehetőségnek tartjuk. Ha élünk lelki alkatunk előnyeivel, ugyanakkor tudatosan fegyelmezzük, és kordában tartjuk, gazdagítani fogja életünket.


 

Register to read more...

Mit eszik az ételszobrász?


Nem veszik le a királynőt, inkább megeszik

 

   Mindenki el tud képzelni maga elé egy szobrászt munka közben. Szinte látjuk magunk előtt amint véső és egy fakalapács segítség
ével lefaragja a kőtömbből a „felesleges” részeket. Ebből születik aztán a műalkotás, amit utcákon, tereken, kiállítótermekben, múzeumokban nézegethetünk hosszú ideig. Aki fémből készít szobrot, hegesztő készüléket használ. És az ételszobrásznak vajon mi a munkaeszköze?

 

 

Register to read more...

              

2019.05.27, Hétfő

Van eladó háza?

ORIGO SPORT

BEJELENTÉS

Ha tud egy jó honlapot,
(az sem baj, ha az Öné :))
jelentse be! 

URL:*
Leírás:*
E-mail:*

 

TELEFONKÖNYVEK

Hajbeültetés

ÁLLÁS

IDŐJÁRÁSJELENTÉS

ÚTVONALTERVEZÉS

UTAZÁS

MENETRENDEK

BANKOK ÉS ÁRFOLYAMOK

APRÓHIRDETÉSEK

INGATLANOK

TŐZSDE

E-MAIL

EGÉSZSÉG

A torok gyógyítója

Vizet digitálisan

Új édesitőszer

AUTÓSTOP? NEM!

Legolcsóbb

HETEK

Visszafelé pörgő óra?

TOTALCAR

MA.HU

NEMZETI SPORT

Első a diszkréció

Stílus ami megszólít

Szeletek élvezete

CSOK-CSOK-CSOK-CSOK

MOZI

Bankárképzés

A fék nem játék!

CSAK FOCI

AjándékMagánregény

Opel nyári gumik

Elektromos autó

PORTFOLIO

ORIGO - SZÓRAKOZÁS

ÜZLETRÉSZ

ImpresszumAdatvédelmi szabályzatMédiaajánlat

Copyright © 1999-2018 Webmut@tó - Minden jog fenntartva

A Webmut@tó honlapján található szöveges tartalmak a Webmut@tó tulajdonát képezik,
melyek a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc
alatt vannak. Másodközlés esetén feltüntetendő forrásoldal: http://www.webmutato.hu