Újra indián lehet

Ne tagadja, kérem, valaha Önnek is minden vágya az volt, hogy indián lehessen! Persze lehet, hogy az nem ma és nem is tegnap volt, de ha visszagondol Csingacsgukra, Vadölőre vagy Winnetou-ra és barátaira, nem mozdul meg Önben valami?

 

Micsoda élet lehet az: a kelő nappal együtt szedelőzködik a csapat: egyik a puskáját tölti, másik a nyilait rendezgeti, megint más a kését feni, vagy tollat fon a hajába…Ahogy a nap első aranysugarai beragyogják a prérit, indulunk! Mindig a csorda nyomában. Ha elégbölényt elkapunk, egész télen lesz mit enni a törzsnek. A bőrükből meg szép új mokaszint varrnak az asszonyok. Egy szemfüles ifjú letört gallyakra és egy töltényre bukkant. A vadászok összegyűlnek és együtt tanakodnak: miféle nyom lehet ez, csak nem fehér ember? Ezt feltétlenül meg kell beszélni este a tűz mellett!

 


Ön szerint a 21. századi szuperhősök le tudták győzni az indiánokat a gyerekek szívében? A tapasztalat azt mutatja, hogy ez bizony lehetetlen. Aki próbálta már az indiánosdit, az tudja, hogy ennek a játéknak semmihez sem fogható zamata van. Ezt az Ön gyerekei sem hagyhatják ki! Tapasztalják meg a saját bőrükön az indiánlét izgalmait egy valódi indiánfaluban!

A törzs Budaörs mellett verte fel sátrait, a Csiki pihenőkertben. A nyughatatlan fiatal indiánokat számos sportpálya várja: lehet focizni, röplabdázni, pingpongozni, léghokizni, úszni. Aztán táboroznak még itt a szomszédban valami furcsa törzsek is, a vezérük bizonyos Árpád... És állítólag remek malacot sütnek, nem is beszélve arról a különös hangszerről, amit kürtöskalácsnak neveznek… Velük biztosan elszívjuk a békepipát!

 


Gondolta volna, mikor a tanári pályára adta a fejét, hogy egyszer még törzsfőnök lesz Önből? Útra fel, várja Önt és diákjait a Csiki pihenőkert indiánfaluja!

 


Ezt nézze meg: www.regisegbuvaregyesulet.hu
Ide írjon: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ide telefonáljon: 06 (23) 414-604
Őt keresse: dr. Mester Edit
Itt van: Közép-Magyarország

 

2018.12.11, Kedd

Van eladó háza?

ORIGO SPORT

Hajbeültetés

A torok gyógyítója

Vizet digitálisan

Új édesitőszer

AUTÓSTOP? NEM!

Legolcsóbb

HETEK

Visszafelé pörgő óra?

TOTALCAR

MA.HU

NEMZETI SPORT

Stílus ami megszólít

Szeletek élvezete

CSOK-CSOK-CSOK-CSOK

MOZI

Bankárképzés

A fék nem játék!

CSAK FOCI

AjándékMagánregény

Opel nyári gumik

Elektromos autó

PORTFOLIO

ORIGO - SZÓRAKOZÁS

ÜZLETRÉSZ

ImpresszumAdatvédelmi szabályzatMédiaajánlat

Copyright © 1999-2018 Webmut@tó - Minden jog fenntartva

A Webmut@tó honlapján található szöveges tartalmak a Webmut@tó tulajdonát képezik,
melyek a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc
alatt vannak. Másodközlés esetén feltüntetendő forrásoldal: http://www.webmutato.hu