Orvos és beteg, ügyvéd és ügyfél, könyvelő és cégvezető, cégvezető és üzleti partner
kapcsolatában minden esetben a bizalom a legfontosabb elem. A bizalom egy szubjektív fogalom, ezért sokszor nagy szerepe van a meghatározatlan érzéseknek, rokonszenveknek, vagy ellenszenveknek. Ezek az érzések legtöbbször teljesen megmagyarázhatatlanok és tényleges racionális okokra nem vezethetők vissza. Azonban a jelentőségük rendkívül nagy.

Print

Cserpes Sajtműhely - Életre való ízek

 
Ahol a tej tej, az ember meg ember marad

Nem építenek ki előre stratégiákat. Nem akarnak hasonlítani senkire, csak járják a maguk útját. Nem spórolják ki a sajtból, tejből, joghurtból, ami belevaló. Nem tesznek bele helyette tartósítószert, ízfokozót, színfokozót. Nem ígérik, hogy egy hónapig is eláll a túró rudi.

Nem találjuk meg őket a multikban, de ha szerencsénk van, összefuthatunk a zenélő autóval, vagy rálelhetünk egy kisbolt tejpultjában a Cserpes Sajtműhely termékeire. És persze bármikor beülhetünk Budapesten a közkedvelt tejivók egyikébe. Cserpes István tulajdonos meséli el rendkívüli vállalkozása történetét. 

 

Register to read more...

Print

Csodapárna a baba és a mama nyugodt pihenéséért


Valódi pocakokon kikísérletezve!

Várandós kismamáknak bizony nem könnyű megtalálniuk a kényelmes testhelyzetet, amiben át tudják aludni az éjszakát. Sőt, ahogy növekszik a baba, egyre nehezebb, pedig egyre nagyobb szükség volna a pihentető alvásra. Azóta van tökéletes megoldás a problémára, mióta egy házaspár első gyermeküket várva nem hagyta annyiban a dolgot, és hosszas kísérletezések és alakítgatások után létrehozta az azóta a szabadalmi hivatalnál levédett és orvosok által is elismert terméket, a Pocifix terhességi- és babapárnát. A csodapárna történetéről Kocsis L. Erika termék feltaláló- és fejlesztő mesél. 

Register to read more...

Print

Biztos védelem a biztosítók ellen


Ugye nem akar egymillió forintos

vesszőhibát?

Akinek volt már biztosítási ügye, annak biztosan megfordult már a fejében, milyen jó lenne, ha volna valaki, aki a biztosítókkal szemben is be tudna biztosítani minket! Pontosan ezt a hivatást választotta magának Adorján Zsolt Webbiztos, aki több évtizedes értékes biztosítási tapasztalatszerzés után állt át a másik oldalra, hogy végre legyen valaki, aki az ügyfelek érdekeit is képviseli. Kekeckedő biztosítóknál gyakran már nevének említése elég ahhoz, hogy meghunyászkodjanak.

Register to read more...

Print

Nyomtass okosan!

 
Nyomtatója pénzt hoz a házhoz

Pénzhez jutni így is lehet, de van egy jobb ötletünk...Pénzhez jutni így is lehet, de van egy jobb ötletünk...Sokaknak már az is komoly feladat, hogy működésbe hozzák szeszélyes nyomtatójukat, vagy sikeresen kirángassák a beragadt papírt a fax szájából. Már akkor is örülünk, ha valahogy zöldágra vergődünk ezekkel az eszközökkel. Hát még ha a nyomtató pénzt hozna a házhoz! Úsznánk a boldogságban. De hogyan lehetséges ez, hacsak nem ropogós dollárt nyomtatunk vele? A minőség megőrzése mellett egy kis iroda akár 100 000 Ft-ot spórolhat egy évben, ha megfelelően gazdaságos nyomtatóra vált. A NyomtassOkosan és az oldalt létrehozó Ekopont Kft. csapata azért alakult, hogy tájékoztatást adjon ilyen fontos kérdésekben, és minden vásárlót részletes és tisztességes szakértői tanáccsal lásson el. A gazdaságos nyomtatás rejtelmeibe Harman Tibor vezet be minket.

Register to read more...

Print

A Varázsbetű a diszlexia nagy ellensége


Küzdelem a gyerekek

személyiségtorzulása ellen

A diszlexia olvasási zavar: az írásjelek agykérgi felismerési folyamatának zavara. A diszlexiás gyerek a STOP táblán felcseréli a betűket és így nem érti meg a jelentésüket. Sem a diszlexia, sem a diszkalkulia nem fogyatékosság. Mindkettő részképességzavar,  azaz az egyébként ép értelmű, jól teljesítő gyereknek az olvasással vagy a számolással nehézségei vannak. Ennek egyik oka lehet, ha a gyermek a születéskor például rövid időre oxigénhiányos állapotba kerül, de okozhatja az iskola rossz tanítási módszere, sőt, öröklődhet is. Kazal Kolos a Varázsbetű Fejlesztő Műhely tulajdonosa igazságtalanságnak tartja, hogy egy ilyen zavar meghatározza a gyermek felnőttkori pályafutását, ezért a tettek mezejére lépett.

Register to read more...

Print

Nagy Gépműhely - A veterán szakértelem


Egyedi kezelés különleges autóknak

Ez után mindenki megfordul az utcán! Semmihez sem fogható élmény veterán járgánnyal száguldozni, vagy még inkább nagy tömegben felvonulni egy találkozón. Ilyenkor mindenki kicsit abban a korban érzi magát, amiből az autója származik. Antik kincseink motorját azonban fel kell újítanunk ahhoz, hogy viríthassunk velük az utcán, ez pedig nem kis feladat! Hiszen a legtöbb veteránhoz ma már nem kapni alkatrészeket. Olyan specialistára van szükség, aki képes a semmiből is motort varázsolni, ez pedig nem más, mint a Nagy Gépműhely. A régi fényüket vesztett autókat itt generációk óta halmozódó tapasztalat, kivételes szakértelem és egyedi bánásmód várja. Nagy László cégvezető szerint a veterán felújítás nem más, mint értékteremtés: begördülnek használhatatlan járművek, amikhez nem lehet még alkatrészeket sem kapni, és kigördülnek vagyont érő csodák.

 

Register to read more...

Print

Csodás otthon mindenkinek jár!


Érezze otthon magát a saját lakásában!

 

Harmonikus otthont teremteni bizony nem könnyű dolog, de nem is ördöngösség! Gyakorlott kezek, egy kis velünk született szépérzékkel, megfűszerezve nagy adag odafigyeléssel, és persze az elengedhetetlen alázat szükségeltetik. Kell még egy csipetnyi extravagancia is persze, hogy valami eredeti szülessen végül!

Register to read more...

Print

Romos épületben is meg kell látni az értéket

 

Az ingatlanos többek között pszichológus is

 

Würsching Péter a B&V International Kft. ügyvezető igazgatója a Miskolci Egyetemen jogot, majd a rotterdami Erasmus Egyetemen Nemzetközi Üzleti és Kereskedelmi jogot tanult és van egy OKJ-s ingatlanközvetítő és értékbecslő vizsgája. 2006-ban egy kedves régi barát mutatta be a CBRE budapesti irodavezetőjének, aki pozíciót és lehetőséget kínált neki egy új karrier elindítására.

Register to read more...

Print

Az angol piac résztvevőinek könyvelnek


Különleges rendszer a magyar ügyfeleknek


Angliában hozott létre könyvelő és cégalapítási irodát Szabó Éva négy évvel ezelőtt a férjével. Precíz, átgondolt, ugyanakkor gyors és rugalmas vezetőnek tartja magát, aki képes akár napi több száz e-mailt is megválaszolni. Soha nem fejezi be a munkát délután ötkor az EVLA Ltd. alapító igazgatója, aki szerint az ügyfelek megnyerésének egyik legfontosabb módja a gyors és körültekintő kiszolgálás.

Register to read more...

Print

Bábáskodás a magyar pálinka újjászületésénél


"A munka során  'tisztának' kell maradnunk"

Volt egyszer egy fiatalember, aki utálta a pálinkát. Kezdődhetne így egy népmese is. Pedig ez nem az, bár lehetne akár. Aztán megkóstol – nem egy elvarázsolt kastélyban, hanem talán egy picinyke pincében, valahol Burgerlandban – valami varázsitalt, ami gyökeresen felforgatta az életét. Pálinkának hívják ezt az itókát, mesefélénk hősét, a magyar pálinka feltámadásának egyik meghatározó arcát , az Agárdi Pálinkafőzde tulajdonos-ügyvezetőjét pedig Vértes Tibornak. Több mint egy évtizedig dolgozott a határ másik oldalán. Azután hazatért, hogy „bábáskodjon” a magyar pálinka újjászületésénél.

Register to read more...

Print

Amerikából vásárolt telefonközpontok megszólaltatása magyarul


Bankok, biztosítók és mobilcégek adják

egymásnak a kilincsetJól fizetett menedzseri állásából egyik napról a másikra kilépett, és világméretű, néhány év alatt milliárdos bevételű vállalkozást alapított harmadmagával a Vajdaságból bevándorolt Gajodi Viktor. A telefonos ügyfélszolgálati szoftverekkel befutó Geomant Kft. egyike lehet azon kevés magyar cégnek, amely sikerrel léphet az amerikai piacra.

Register to read more...

Print

"Az online kasszaügyet csak egy projektidőszaknak tartom"


Visszatérnek a rendes kerékvágásba

Mintegy 4,8 milliárd forintos árbevételével rekordévet zárt a magyarországi kassza- és retailszektor piacvezető szolgáltatója, a Laurel cégcsoport. A pénztárgépek online átállításánál úttörő szerepet vállalt szolgáltató az idén visszatér a „normál üzemmódhoz”, vagyis a hagyományos üzletágaiban új termékek fejlesztésére fókuszál. Bessenyei Istvánnal, a cégcsoport tulajdonos-ügyvezetőjével az elmúlt időszak eredményeiről és a brandépítés lehetséges irányairól beszélgettünk. 

Register to read more...

Print

A Gyermelyi tészta kibírta a viharokat


A tojótyúktartás volt az első

bátorságpróba

Kétmilliárd forintból épült fel az az új, csúcstechnológiát képviselő malom, amelynek révén a Gyermelyi Vállalatcsoport saját maga állíthatja elő durumdara-szükségletét, és tovább növelheti eddig is figyelemre méltó gyártókapacitását. Az új malom átadása kapcsán Tóth Bélát, a Gyermelyi Zrt. igazgatóját az új beruházásról és a vállalat sikertörténetének hátteréről kérdeztük.

Register to read more...

Print

A Mirelite magyar tulajdonban maradt


A márkanév ma már jelölőköznév lett

A Mirelite nem csak Magyarország, de a világ legpatinásabb nevei közé tartozik a fagyasztott termékek piacán. Az albertirsai Mirsa Zrt. a közelmúltban a Mirelite Csepel Hűtőipari Kft. felszámolójától vette meg az üzem eszközeit, illetve a több mint fél évszázados, már köznévnek számító Mirelite márkanevet, így az száz százalékban magyar tulajdonban marad. Losó Józsefet, a társaság tulajdonos vezérigazgatóját kérdeztük a felvásárlásról.

Register to read more...

Print

A széles sáv indította be az online vásárlást


A vevők alakították ki az online áruházat


Nagy Sándor
a G’Roby ügyvezető igazgatója az 1992-es indulásakor boltvezetőként csatlakozott a csapathoz. Ezt követően – ugyancsak a cég berkein belül – informatikai területen folytatta pályafutását. Irányítása alatt 1999-ben indult el az online áruház, illetve hozzá kapcsolódóan a G’Roby NetShop Kft., amelynek 2006-tól ügyvezető igazgatója. Emellett a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Egyesület elnökségi tagja, 2008 decembere óta alelnöke.

Register to read more...

Print

A hyperekben árulják prémium termékeiket - merészen


"A mi áruink nem termékek, hanem 

élőlények"

 

10 négyzetméteres üzlettel indult, ma négy üzletet és nagykereskedést is működtet a Szega Camembert Kft. Gábossy Árpád, a cég tulajdonos-ügyvezetője a lassú, de biztos építkezés híve. Üzletei és nagykereskedése a mostanában oly sokat emlegetett specialitásokra épülő értékesítés példája. Gábossy Árpáddal a cég üzletpolitikájáról, illetve jövőbeli tervekről beszélgettünk. 

Register to read more...

Print

A céges ügyek lestresszelnek, a hangsugárzó-készítés nem


Helyes akusztikával kiszűrhetővé

válnak a szétverődő hangok


Van, hogy elakadunk, de amíg a buszmegállóig elérünk, már meg is van a megoldás – meséli Bizsók Vajk, hogy megy be a munkahelyére minden nap motiváltan. Az egyedi hangsugárzókat készítő Bizsók Hangsugárzó Manufaktúra Kft.-ben szinte bármit képesek megépíteni úgy, hogy a hanghatás ne sérüljön. 

Register to read more...

Print

Számára nem zárult le az üvegipar


A megrendelői a főnökei

A győri síküvegfeldolgozó, aki bebizonyította, hogy olyan piacra is be lehet törni, ahol már leosztottak minden lapot. A Síküveg Kft. arra példa, hogy nincs terv, nincs elképzelés, amit fel kellene adni, az álmok megvalósíthatók. Csiszka Zsolt vállalkozónak született és a legjobb akar lenni.

Register to read more...

Print

Mennyit alszik egy ágygyáros?


Ezek az ágyak 50 év múlva is állnak

Czotter András hivatalnoknak is kicsit különc volt, de abban a szerepben megbukott, vállalkozóként viszont példaértékű, amit csinál. A közigazgatás után nyergelt át: ma személyre szabott faágyakat gyárt. Cégének neve: Ágymester Manufaktúra Kft.

Register to read more...

Print

Ferro-Press: precíziósan megmunkált finomlemezek


Egyedül a méretek foghatnak ki rajtuk

 

Minőség, határidő és szállítási pontosság - ezek a fő ismérvei egy jó beszállítónak, mondja Birgés Tibor, a lemezmegmunkálással foglalkozó Ferro-Press Kft. tulajdonosa, aki 2011-ben elnyerte az Év menedzsere díjat.

Register to read more...

Print

A fő veszélyforrás a „belülről” végrehajtott kémkedés


Meg kell tanulni a biztonságos

jelszóhasználatot

Az információtechnológiai biztonság területén nyújt személyre szabott rendszerintegrációs és tanácsadási szolgáltatást a TR Consult Kft. A cég ügyvezetője, Őry Tamás szerint hatékony védelmi megoldások csak kölcsönös bizalomra épülő együttműködések útján születhetnek.

Register to read more...

Print

A gluténmentesség nem azonos az ízmentességgel


A kihívás nem konyhai, hanem

gyártástechnológiai

 

Londonból kiindulva kezdett nyugat-európai terjeszkedésbe a magyar családi tulajdonban lévő, GMO- és gluténmentes élelmiszereket előállító Civita Food Kft. Az ügyvezető, Vaszkó Gábor szerint a reformélelmiszerek csak akkor piacképesek, ha nem csökken az élvezeti értékük.

Register to read more...

Print

Viszik a fényt Európába


"Nem érnek felkészületlenül a változások"

Középtávon a földrész egyik vezető világítástechnikai társaságává válna a Kelet-Közép-Európa hét országában leányvállalatot működtető, győri központú Rábalux. A cég egyik ügyvezetője, Baksa Kálmán szerint a sikeres terjeszkedés nagyrészt a helyi ízlés kiismerésén múlik.

Register to read more...

Print

Megnézik mire van szüksége a termőföldnek


Egyedi műtrágyát gyártanak a

termelőknek

A termőterület sajátosságai és a termeszteni kívánt növények speciális igényei alapján állítja össze egyedi műtrágyáit a Fertilia Kft. Simon Péter ügyvezető szerint a célzott tápanyagpótlással jobb betakarítási eredmény érhető el.

Register to read more...

Print

Nem rejtik el a konyhát a vendégek szeme elől


Nincs ételszag és csörömpölés

Egyedi színt és minőséget képvisel a vendéglátásban az immár 30 éve működő solymári Aranykorona Vendéglő. „Alázat, tisztelet, odafigyelés és tenni akarás” – ez a mottója az alapító-tulajdonos Moldován Istvánnak, akinél mindig a vendég az első.

Register to read more...

Print

LED-é a jövő


Fényben utazik - fényesen

 

 

Bár a gazdasági válság az ingatlanvállalkozásomat csődbe vitte, később új üzleti lehetőségekre is rávilágított – mondja Kövér Alex, a LED-Diszkont Kft. tulajdonosa.

Register to read more...

Print

Kés mamutagyarból, nyelén komplett csárdajelenettel


Van még férfi bicska nélkül?

Sosem a mennyiségre, mindig kizárólag a minőségre figyelt az évszázadok óta kés-és bicskakészítéssel foglalkozó Szankovits család. Azt vallják, le kell lassítani a mai rohanó világot, tökéletest kell adni a tömegtermékek korában.

Register to read more...

Print

Veszélyben a méztermelés


Se repce, se akác, se hárs, se selyemkóró

 

Az uniós támogatás egy csomó nem gazdaságos méhészetet tart életben - véli a Koós Méhészet tulajdonosa. Koós Péter szerint ha kevesebb méhész lenne, akkor talán jobb mézet lehetne termelni.

Register to read more...

Print

Focirajongók társasjátéka


Akciókártyákkal befolyásolják a „meccs”

alakulását

A futball-világbajnokság idején a fociimádók alig várják, hogy megkezdődjenek a közvetítések. Na de mit csináljanak addig, ha van idejük? Aczél Zoltán és fia, a gimnazista Till nekik találta ki a Focifogadás nevű társasjátékot.

 

Register to read more...

Print

Vietnam népesség-nyilvántartási rendszerét digitalizálták


Hitelengedélyezési és

- mobilalkalmazásokat fejlesztenek


A vietnami népesség-nyilvántartási rendszer digitalizálásáért versenyez a magyar tulajdonú Pont Rendszerház. Kovács László alapító-ügyvezető nemrég tért vissza a délkelet-ázsiai országból.

 

Register to read more...

Print

"A kontaktlencse majdnem olyan fontos, mint a toalettpapír"


Üzleti titkuk: a méretgazdaságosság

Egészen fiatal kora óta foglalkoztatta az informatika, később pedig annak gazdasági vetülete is. Így kötött ki az e-business szakterületen Lakos Péter. Cégtársával együtt vonzó célpiacot talált, és azóta is tudatosan építi, fejleszti kontaktlencse webboltját, az eOptika.hu-t, ami a maga kategóriájában mostanra már az ország egyik legnagyobbja.

Register to read more...

Print

Átláthatóvá tette a betont


"Ebben én vagyok a legjobb a világon"

 

Az utóbbi évek legjelentősebb találmányai között tartják számon Losonczi Áron fényáteresztó betonját, melyet a Litracon Kft. fejleszt és értékesít. A forradalmi „üvegbetont” egyre szélesebb körben használják az építészetben, emellett a magyar innováció szimbóluma is lett.

Register to read more...

Print

A nagy álom: egy benzinkút


Akit a benzin illata megcsapott

Amikor szembejött a lehetőség, Molnár Ildikó azonnal lecsapott rá és céget alapított. Korábbi munkáltatójával, egy olajipari céggel kötött szerződést, és ma valószínűleg az ország legboldogobb töltőállomás-vezetője. Minden az autókkal indult. Vigyázat, a benzinnek nem szaga, hanem illata van!

Register to read more...

Print

Matek Videó Egyetem


"Nem vagyunk az egyetemek ellenségei"


Somogyi Tibor
21 évesen megalapította az Easymaths Kft.-t. Honlapukon  könnyed, érthető oktató videókkal magyarázzák el a matematika és egyéb módszertani tantárgyak lényegét egyetemistáknak. Nem akart gyorsan meggazdagodni és nem tekinti ellenségnek az egyetemeket.

Register to read more...

Print

Sikerült a Bio Bertát táncba vinni


„Terülj, terülj bio asztalkánk, Magyarország!”

Családi vállalkozásukkal, a bio élelmiszereket gyártó Bio-Drog-Berta Kft.-val együtt nőtt fel Berta Ágnes Barbara, és tudatosan készült arra, hogy szerepet vállaljon a cégben. Ő felel a csaknem kétszáz féle bio termékük forgalmazásáért, emellett saját ötlete alapján Magyarországon elsőként fogott biocsokoládé-gyártásba. Attól boldog, ha örömet szerezhet a vásárlóinak.

Register to read more...

Print

Biopolimerekből környezetbarát csomagolóanyag?


Nem a maffia segítségével lett sikeres


Dobronyi Tamás címzetes egyetemi docens hisz az élethosszig tartó tanulásban, hiszen őt is ez juttatta el a kispesti panelből a CLB Packaging Csomagolástechnikai Kft. cég vezetői székébe. Kutatás-fejlesztési igazgatóként a környezetvédelmet tartja a legfontosabbnak, de alpolgármesterként a fogyatékkal élőket is igyekszik támogatni.

Register to read more...

Print

Csomagolástechnikájuk nagy kihívása, hogy környezettudatos


Ahol masszőr és céges autó jár a

dolgozóknak

Gyetvai Róbert csomagolástechnikai cége az Uniotech Csomagolástechnikai Kft. hat év alatt a semmiből nőtt akkorára, hogy ma már szenvedélyével, Naszály-hegyi tanyájával is foglalkozhat. Saját termelői portékákból persze a dolgozóinak is jut, hiszen filozófiája a környezetvédelem mellett a családbarát hozzáállás.

Register to read more...

Print

A hívásbiztonságra is költeni kell


Sokan még csak most szokják a gondolatot


Kun Szabolcs
, a Szerencsről indult vállalkozó eddig összesen egyszer volt alkalmazásban, itt találkozott mai cégtársával, Megyeri Attilával, akivel elhatározták, hogy létrehoznak egy globális IT-céget. A kitörési pontot már a Snowden-botrány kipattanása előtt is a hívástitkosításban találták meg. CryptTalk nevű alkalmazásuk számos díjat nyert, az Arenim Technologies-t a régió legjobb startupjának választották.

Register to read more...

Print

Ingyenes 5 perces napi nyelvleckék


Szenvedélye a nyelvtanulás élvezetessé tétele

 

Százezrek köszönhetik angol nyelvtudásukat Szalai Nórának és az 5 perc Angolnak, mely ingyenes webes leckékkel indult, majd több tankönyv és havi magazin lett belőle. A nyelvtanulás élvezetessé tétele nemcsak munka, de szenvedély is Nóra számára, mely életének és családja mindennapjainak is főszereplője.

Register to read more...

Print

Szemüveg gramafonlemezből


A szárakban "pereg" a film

Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy szemüveggyártó cég az elejétől a végéig viszi a folyamatot – meséli Zachary Milaskey (Tipton Eyeworks Bt.) aki annak idején nem talált olyan keretet, ami tetszett volna neki, így bakelitlemezből megalkotta a saját szemüvegét. Azóta rendelt már tőle Elvis Costello és Elton John is.

Register to read more...

Print

A Vivega-só csökkenti a vérnyomást

 

Nem a chips-rendelet megkerüléséről

van szó

Az Egészségügyi Világszervezet friss ajánlása szerint naponta mindössze két gramm nátriumot lenne szabad bevinni a szervezetbe. A magyarok fényévekre vannak ettől - mondja Heródek Éva, az alacsony nátriumtartalmú Vivega só szabadalmának tulajdonosa.

Register to read more...

Print

Nő a bizalom a pillepalackos bor iránt

 

Több tízmillió forint értékű bor lefoglalása

 

 

A magyar borfogyasztási szokások forradalmasítása a célja a Borhálónak, mely épp most vezeti be saját márkáját a piacra és készíti elő a külföldi nyitást - árulja el lapunknak az egyik alapító, Elek Márton.

Register to read more...

Print

A libahús iránt csökken, a libatoll iránt nő a kereslet


Memóriahabos termékeik is vannak

 

 

Úgy sikerült átvészelnie a válságot a Naturtex Gyapjú- és Tollfeldolgozó Kft.-nek, hogy egyszerre vált az egyik hazai piacvezető márkává és tört be negyven exportpiacra.

Register to read more...

Print

A vasbeton is tönkre tud menni, de javítható


Egyik specialitásuk a szárazbetonlövésSzámos jelentős hazai műemlék- és műtárgyfelújításban vesz részt a Techno-Wato Kereskedőház Építőipari Kft. "Az elmúlt 24 évben felhalmozott bizalmi tőkére és az általunk fejlesztett különleges építőanyagok minőségére alapozunk" - vallja a cég ügyvezető-tulajdonosa, Almássy Piroska.

Register to read more...

Print

Robot készíti az ácsszerkezetet


A kivitelező útmutatót kap a tető

összeállításához

A hazai tetőfedő-kereskedelem legjobbjai közé tartozik a három telephelyen működő Profi Tető Kft. "Számos olyan szolgáltatást nyújtunk a vevőinknek, amelyek megkönnyítik a tető tervezését és kivitelezését" - mondja Csomós Tibor ügyvezető.

Register to read more...

Print

Különleges takarmányozás = Omega 3-tartalmú tojás


A tojástermelésnél is létezik termékfejlesztés

Helyzeti előnyhöz jutott a Farm Tojás Kft. az unió által előírt, új típusú ketreces állattartásra való gyors átállással. "Rá lehet érezni, mikor jön el az újítás ideje. A közeljövő már nem is a ketreces, hanem az alternatív tartásról fog szólni" - mondja Kertész Tamás ügyvezető.

Register to read more...

Print

Titkosított bérelt vonalak kiépítése a feladatuk


George Bush-nak is szolgáltattak

 

"A kezdetektől fejlesztésekbe forgatjuk vissza a teljes nyereségünket. Ebben a szektorban csak így lehet érvényesülni" - mondja a legnagyobb hazai konferenciáknak, politikai csúcstalálkozóknak informatikai eszközöket és szoftveres megoldásokat szolgáltató RentIT ügyvezetője, Kiss Zsolt.

Register to read more...

Print

Motortéri csőalkatrészek a fő termékeik


A szénacél húzta ki őket a csávából

Világszínvonalú gyártócellákat fejleszt a legtöbb nagy autógyárnak csőalkatrészeket beszállító FHL Björn Hungary Kft. "A válság kirobbanására fejlesztésekkel reagáltunk, így sikerült tovább növelni a forgalmunkat" - mondja Geszler József, a cég egyik ügyvezető-tulajdonosa.

Register to read more...

Print

A Hajdut hadiipari üzemként alapították


Nagy energiát fektetnek a kutatás-

fejlesztésbe
Magabiztosan őrzi hazai piacvezető pozícióját az elsősorban épületgépészettel és háztartásigép-gyártással foglalkozó Hajdu Zrt. "Hosszú élettartamú termékeket gyártunk, meggyőződésünk, hogy ezzel lehet elnyerni a vásárlók bizalmát" - mondja Novotni István vezérigazgató.

Register to read more...

Print

A gyümölcsös söreik a legsikeresebbek


A meggyes sörön 15 hónapig dolgoztak

Minőséggel és helyi specialitásokkal lehet leginkább sikereket elérni; a jó sör alapja lehet a gasztroturizmusnak - vallja a Békésszentandrási Sörfőzde tulajdonosa, Simkó József és a sörfőzőmester, Pekár Mihály.

Register to read more...

Print

Specialitásuk a kétkomponenses forrón szórt bevonatkészítés


Eljárásaikat hidakon, repülőgépeken is

alkalmazzák

 

Többnyire nem a kerítésfestéshez hasonló egyszerű feladatokkal bízzák meg az Ostorházi Bevonattechnikai Kft.-t - mondja a családi vállalkozás ügyvezető igazgatója, Ostorházi Miklós.

Register to read more...

Print

A bankrátor segít a banki termékek összehasonlításában


A végtörlesztés hozta az ismertséget


Pénzt és időt spórolunk meg az embereknek - mondja Kolláth Bálint, a BankRáció.hu vezetője. A honlap révén könnyebben igazodnak el a pénzügyi világban az ügyfelek, és percek alatt kiválaszthatják a legrokonszenvesebb banki termékeket.

Register to read more...

Print

A kézzel varrt cipő olyan mint a tokaji aszú


Tíz évet mindenképpen ki kell bírnia

Normális viselet mellett tíz évet ki kell bírnia egy jól kidolgozott lábbelinek. A kézi készítésű cipő viszont olyan, mint egy remek autó, amely szintén tönkremehet igen rövid idő alatt, ha széthajtják - mondja Gyöngyösi Gábor, a Buday Shoes cipőmanufaktúra ügyvezető-tulajdonosa.

Register to read more...

Print

Akiket nem érint a chipsadó


Náluk minden természetes

 

Egészséges ropogtatnivalókat gyártunk, minket nem érint a chipsadó - mondja Vincze Csaba, az extrudált kukoricapelyheket gyártó Vincze és Tsa. Kft. tulajdonosa. A cég a Császári Csemege gyártása mellett a bioüzletbe is beszállt.

Register to read more...

Print

A csomagolástechnika Oscar díja a frissen tartó fóliának


Ez már nem ragad és könnyű megtalálni az

elejét, a végétA legkörnyezetkímélőbb módja az élelmiszerek csomagolásának a polietilén fólia - mondja Pelcz Antal, a Dr-PAck tulajdonosa. A cég frissen tartó fóliája a Magyar Termék Nagydíj után a csomagolástechnika Oscar díjának számító, a Csomagolási Világszervezet World Star díját is elnyerte.

Register to read more...

Print

Parázson sétálás helyett szervezetfejlesztés


Növekedni, osztódni vagy szaporodni?

 

A magyar vállalkozások mostanában jutnak el arra a szintre, amikor dönteniük kell: a növekedés útjára lépnek, vagy osztódnak, aprózódnak - véli ifjabb Münnich Iván, a Sämling Solution Consulting Kft. résztulajdonos-ügyvezetője.

Register to read more...

Print

A nyolctojásos tészta igazi hungarikum


Úgy készül, ahogy a nagymama javasoltaAz olaszok raklapszám viszik a tésztáinkat - mondja Soós Zoltán, a Soós Tésztaipari Kft. alapító tulajdonosa. A vállalkozás közel harminc éve gyártja friss tojásból házias jellegű tésztáit.

 

Register to read more...

Print

Az országos vitorlásbajnok fröccsöt önt


A nagy egésznek egy nélkülözhetetlen 

darabját gyártják

 

Alkatrészek autókba, hűtőkbe, radiátorokba: csak néhány példa a veszprémi Plasticor Kft. által gyártott termékek közül. A műanyagok fröccsöntésével foglalkozó cég vezetője Bódy Kornél szerint ezen a piacon csak saját termékekkel lehet láthatóvá válni. Az alig hatéves cég a bérmunkák mellett már két "találmánnyal" is büszkélkedhet.

Register to read more...

Print

Svájcból ered a biciklifutár ötlete

 

A cégvezető is futárkodik, ha kell

A kilencvenes években arcról ismertük azt a két-három fazont, aki a városban tekert - emlékszik vissza Géresi László, a Hajtás Pajtás Kft. tulajdonos-ügyvezetője. Cége a regényes kezdetek után mára a Budapesten belüli kézbesítést tekintve piacvezető lett.

Register to read more...

Print

Körülményes műemléki felújításokat is vállalnak


"A vállalkozás sikerét nem célnak,

hanem eszköznek tekintem"


A nehéz munkákra szakosította magát a 20 éves Confector Kft. - mondja Holman Attila alapító.
A generálkivitelezéssel foglalkozó építőipari vállalkozás szívesen vág bele olyan körülményes műemléki felújításokba, mint az esztergomi bazilika alatti Prímás Pince vagy a Mátyás-templom plébániaépületének rekonstrukciója.

Register to read more...

Print

Környezetkímélő áram- és hőtermelésre ösztönznek


Segítenek mérsékelni az energiakiadásokat

 

Olyan szabályozásra van szükség, amely támogatja a helyi, zöld energiára épülő energiatermelést, s a szolgáltatót környezetkímélő áram- és hőtermelésre ösztönzi, miközben az ország energiafüggősége is csökken - foglalták össze jövőképüket az ELMIB Első Magyar Infrastruktúra Befektetési Zrt. tulajdonosai, Kele József és Tóth Balázs.

Register to read more...

Print

A marha minden porcikája bio


A legnagyobb magánkézben lévő

szürkemarha-gulya

Nem ostobák a magyar fogyasztók, csak félrevezették őket - hangsúlyozza Megyesi Zoltán, a Koppány Hús Hungaricum Kft. alapítója, a legnagyobb magánkézben lévő szürkemarha-gulya tulajdonosa. Szerinte van igény a minőségi magyar élelmiszerre, csak meg kell teremteni az értékesítés feltételeit.

Register to read more...

Print

Hogyan lesz versenyképesebb a busz a repülőnél?


Egységes a buszflotta, gazdaságosabb 

a szerviz

A szolgáltatás minőségének javításával igenis lehet új utasokat szerezni a helyi közlekedésben - vallja Kovács Miklós, az Orangeways vezérigazgatója. A főként nemzetközi buszjáratokat üzemeltető társaság a határokon belüli tömegközlekedés megszerzéséért is lobbizik.

Register to read more...

Print

Tudja melyik nappal indul a szezon a virágkereskedelemben?


Holland árverésen is vesznek cserepes

növényeket


Magyarország egyik legnagyobb dísznövénykertészetévé és -kereskedőjévé vált húsz év alatt a kényszervállalkozásként indult Oázis Kertészet. Tulajdonos-vezetőjét, Boross Istvánt pedig az Év Vállalkozójává választotta decemberben a Vállalkozók Országos Szövetsége.

Register to read more...

Print

Bemelegítés sebészhallal


Nem büdös és nem irritálja a bőrt

 

A női és férfi kézilabda-válogatott már a Surgeonfish szereit viszi magával nemzetközi versenyeire - újságolja Bonecz Ervin, a cég társtulajdonos ügyvezetője. A sportolás előtt, illetve izom- és ízületi sérülések esetén használandó készítmények mögött az angol név ellenére magyar fejlesztés áll.

Register to read more...

Print

Óvják a wc-t a vandáloktól


A szaniter üzen a központba, ha megrongálták

A közösségi mosdók szakértőjeként ismerik a monori B&K Kft.-t: fürdők, stadionok, kórházak és autópálya-pihenők tucatjaiban használják eszközeit. Kugel György tulajdonos szerint egy átlagember nem is sejti, milyen bonyolult technológia rejlik egy köztéri illemhely mögött.

Register to read more...

Print

Balettosből fő világosító


"Mi díszítünk és nem csúfítunk"

Óriásplakátok, üzletközpontok külső megvilágításával kezdte Hidvéghy Zsolt, a La Belle Kft. ügyvezetője, s mára szinte mindennel foglalkozik, ami összefüggésbe hozható a dekorációval és a különleges fényekkel. Egy adventi, New York-i látogatása óta a karácsonyi díszkivilágítás létjogosultságát is felismerte.

Register to read more...

Print

Aranyrúd vagy aranyérme?


Biztos menedék a megtakarításoknak

 

A tehetősebbeknek a rudat, a kisbefektetőknek az érméket ajánlja Juhász Gergely a befektetési célú arany kereskedésével foglalkozó Conclude Befektetési Kft. ügyvezetője  szerint az arany a válság közepette biztos menedék megtakarításainknak.

Register to read more...

              

2018.12.11, Kedd

Van eladó háza?

AKIKBEN MEGBÍZHATUNK

Prohászka Ottó
Tutti Kft.


Bányai József
Bányai Bútorok Kft.


Würsching Péter
B&V International Kft.


Szabó Éva
EVLA Ltd.


Perger Gabriella
Biohair


Koch Csaba
Hajós-Bajai Borvidék


Miavecz István
Trilak Kft.


Kubínyi Norbert
Millennium cégcsoport


Tóth Péter
Lipóti Pékség


Sánta Sándor
Bonbonetti csoport


Tóth Csilla, Halla László
Biomark Kft.


Gábossy Árpád
Szega Camambert Kft.


Nagy Sándor
G'Foby NetShop Kft.


Perjés Ákos
Haribo Hungária Kft.


Schweickhardt György
Prima Maroni Kft.


Hintalan György 
Ökovital Kft.


Csányi Attila
Bonafarm Zrt.


Losó József
Mirsa Zrt.


Ments András
Kincsem Termék Kereskedőház


Juhász Attila
Laurel cégcsoport


Marosfi Györgyné Lídia
Univer Product Zrt.


Palásti József
Fornetti Kft.


Gazsi Zoltán
esisberg Kft.


Kurucz Péter
Brandbank Hungary Kft.


Ifj. Bárány László
Master Good Kft.


Tóth Béla
Gyermelyi Zrt.


Osztermayer Miklós
ERU Hungária Sajtgyártó Kft.


Magyar József
Hungerti Zrt.


Erdélyi István
Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.


Ziegler János
Ziegler Kft.


Malgorzata Kolton
Tetra Pak Poland & Danube vállalatcsoport


Wáberer György
Waberer's International Zrt.


Bessenyei István
Laurel cégcsoport


Gajodi Viktor
Geomant Kft.


Török Zsolt
Retz áruházlánc


Mezei Rudolf
Promecom - Medistance


Vértes Tibor
Agárdi Pálinkafőzde


Ambrus Barbara
Csodás Otthon Kft.


Nagy László
Nagy Gépműhely Kft.


Demeter Csaba
Demeter Pincészet Kft.


Adorján Zsolt
Webbiztos Kft.


Kazal Kolos
Varázsbetű Fejlesztő Műhely)


Korompai András
Performar Kft.


Szentkereszti István
SZIKK Kft.


Lengyel Zoltán
Code Systems Kft.


Massányi Kinga
Gombdinasztia


Miskei Ildikó
Soft Consult Kft.


Kocsis L. Erika
Pocifix Kft.


Cserpes István
Cserpes Sajtműhely


Korbán Krisztián
Akadémia Lovasiskola


Juhász Attila
Ipari munkaruha Kft.


Péchy Imre
Baromedical Zrt.


Mestyán András
Hello Oroszország Utazási Iroda


Ittzés Tamás
Bohém Ragtime


Barazsy Ákos
MiniCRM


Kling Péter
Munkavédelem Kft.


Szekeres Juli
Szópóráz Kft.


Harman Tibor
Nyomtass Okosan Ekopont Kft.


Posta Tibor
Sat.hu-Antenna Szakáruház


Tatos Levente
Tatos Szalon


Kosztolányi Ádám
Magánregény Kiadó


Prech Tamás Zsolt
Media-Press '91 Kft.


 

 

 

 

Hajbeültetés

A torok gyógyítója

Vizet digitálisan

Új édesitőszer

AUTÓSTOP? NEM!

Visszafelé pörgő óra?

ELŐKÉSZÜLETBEN

Somlyai Gábor
Humansoft Kft.


Puskás Zsolt
DMSone Zrt.


Erdőssy Imre
Consact Kft.


Madár Zoltán
Grepton Informatikai Zrt.


Marosi György
Multi Informatikai Kft.


Brumbauer József
BPW-Hungária Kft.


Tálos Péter
FIH Europe Kft.


Miklóssy Ferenc
Keviép Hungary Kft.


Borbély Zoltán
Atenor Group Hungary Kft.


Széll Csaba
CE LAND Holding Kft.


Kovács Endre
Arex FM Kft.


Kemenes László
Prologis Park
Budapest-Harbor


Fülöp Zsolt
DELOG Kft.


Takács Zoltán
Főnix-Med Zrt.


Gyenesei István
Hertelendy Kastélyszálló Kft.


 

 

Első a diszkréció

Stílus ami megszólít

Szeletek élvezete

CSOK-CSOK-CSOK-CSOK

Bankárképzés

A fék nem játék!

Opel nyári gumik

Elektromos autó

 

 

ImpresszumAdatvédelmi szabályzatMédiaajánlat

Copyright © 1999-2018 Webmut@tó - Minden jog fenntartva

A Webmut@tó honlapján található szöveges tartalmak a Webmut@tó tulajdonát képezik,
melyek a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc
alatt vannak. Másodközlés esetén feltüntetendő forrásoldal: http://www.webmutato.hu